Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Съвети за продавачи и купувачи

Най-сигурният начин за безпроблемна сделка в OLX.bg е да използваш лична среща за финализиране на транзакцията или доставка с куриер. В OLX.bg ползваш 10% отстъпка от куриерските услуги на Еконт и можеш да изпратиш малки пратки до офис на Еконт в цяла България на цени от 3,60 лв. с ДДС с опция преглед и тест! Не се колебай да изискаш подобна доставка от продавача, тъй като това е най-сигурният начин и гаранция за успешна сделка.

Следвай нашите съвети за безопасност:

Плащания

Използвай плащане с наложен платеж при получаване на стоката, след като си проверил нейното качество и съдържание.
Не превеждай пари предварително!

Място на сделката

В OLX.bg може да изпращаш и получаваш пратки с 10% отстъпка от доставката, ако са подготвени през панела за Доставка в платформата. Избери публично място, ако избереш да финализираш сделката с лично предаване на стоката.

Стоката

Убеди се, че стоката отговаря напълно на описанието в обявата преди да платиш. Винаги изисквай продавачът да маркира опция Преглед и тест преди да ти изпрати пратката - тя е напълно безплатна през панела за Доставка в платформата.

Лична информация

Не споделяй твърде много лична информация за себе си. Запомни, че най-важното е просто да сключиш сделката възможно най-бързо..

Връзка с потребителите

Препоръчваме да водиш кореспонденцията с продавача/купувача през OLX.bg. Не им пиши на посочени от тях имейли.