Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Как да подновя обявата си?

За да подновиш обявата си, моля, следвай стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Влез в профила си
Стъпка 2 - Отиди в меню Обяви
Стъпка 3 - Отиди в секция Активни
Стъпка 4 - Избери обявата, която искаш да подновиш и кликни върху бутон "Поднови".

Бутон "Поднови" се активира три дни преди изтичането на обявата ти, т.е. бутон "Поднови" можеш да видиш на 27 ден от датата на на публикуването на обявата ти.

Имай предвид, че ако си изчерпал лимита си от безплатни обяви в съответната категория, можеш да подновиш обявите си безплатно едва в деня, в който обявата/обявите ти изтичат.

Бутонът може да използва и за безплатно обновяване, ако си публикувал по-малко обяви от безплатния лимит в категорията. Пример: публикуваш една безплатна обява в категория, където лимитът от безплатни обяви е 3 позиции за 30 дни. Вече публикуваната обява е заела една от тези 3 позиции. Остават 2 свободни позиции.  Може да избереш дали да публикуваш още 2 обяви в рамките на 30 дни, или да използваш бутон "Поднови".

Ако използваш бутон "Поднови" преди деня, в който изтича обявата, ще ти се отнеме една нова позиция от съответната категория.

Ако обявата не бъде подновена, тя ще попадне в секция "Архив".

Бутонът "Поднови" може да видиш на следната снимка:

 

Платена опция за обновяване на обявите

Предлагаме опция за платено обновяване на обявата, която може да бъде използвана по всяко време. Опцията може да бъде намерена под заглавието на всяка обява, както е показано на следната снимка:

 

Автоматично обновяване на обявите

Ако промотираш обявата си с промо пакети Silver и Gold, обявата ти ще бъде автоматично обновявана, на всеки три дни т.е обявата ти ще се премести на първа позиция в списъка с най-нови обяви в категорията, в която е публикувана.

- При промо пакет Silver ще получиш три автоматични обновявания. При промо пакет Gold ще получиш 9 автоматични обновявания.

Повече информация за видовете промо опции можеш да намериш тук.