Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Какво означават секциите в меню “Обяви”?

Секция Обяви се използва за управление на твоите обяви - както активни, така и изтекли или изтрити. Той е достъпен само за потребители с потребителски профил. Потребителският профил се създава лесно от страницата за регистрация.

След като влезеш в профила си ще ти се зареди секция Обяви. В общия случай тук можеш да намериш две секции: Активни и Архивирани обяви.

Активните обяви са тези, които са видими в платформата и в профила ти.

11.JPG

Списъкът с обяви в секция Активни съдържа следните данни:

  • Дата на добавяне
  • Дата на валидност на обявата
  • Брой съобщения, които си получил по обявата
  • Бутон Промотирай и бутон за платено обновяване на датата на обявата. Кликни тук, за да намериш повече информация за промоопциите ни.
  • Преглед, редакция, архивирай и бутон "Поднови", който се появява на 27-ия ден от активирането на обявата. С него можеш да подновиш валидността и датата на обявата си абсолютно безплатно, ако разполагаш със свободни позиции в категорията.
  • Телефонна слушалка под обявата си. Запомни! Това е само броят на показванията на твоя телефонен номер, а не броят на позвъняванията, които си получил по обявата. Ако си въвел телефонен номер можеш да следиш колко пъти е бил разглеждан от потребителите. 

Архивираните обяви са тези, които са изтекли или са били архивирани от теб и не са видими в платформата). Те са видими само от теб и може да бъдат активирани, когато пожелаеш, ако имаш свободни позиции в категорията, в която са добавени.

33.JPG

В секция Изчакващи ще откриеш обявите, които изчакват одобрение от модератор, както и тези обяви, които изчакват да бъдат активирани от теб:

  1. Публикувайки нова обява, тя може да бъде задържана за проверка от модератор. Това не бива да те притеснява - ако обявата отговаря на правилата на сайта, ще бъде активирана веднага след като проверката приключи.
  2. Обявата ти може да се намира в секция Изчакващи и по още една причина - ако си достигнал лимита си от безплатни обяви в съответната категория. Ще можеш да я активираш след като се освободи позиция в категорията или ако заплатиш за активирането ѝ.

 

22.JPG

NB: Имай предвид, че валидността на архивираните и изчакващи обяви е 6 месеца, след което се изтриват автоматично от системата ни.

 

В профила си, можеш да видиш и  секция Модерирани, това означава, че една или повече от твоите обяви е била премахната от модератор. За да разбереш каква е причината за модерацията на обявата си, кликни на бутона "Причина". Ако обявата ти е върната за редакция с причина, позволяваща редакция, ще можеш да я редактираш и публикуваш отново. Има причини за модерация, които не позволяват редакция. Ако предлагаш забранен за продажба артикул или услуга, няма да можеш да редактираш обявата си.

44.JPG