Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Колко вида промопакети съществуват?

Вече не е нужно да обмисляш коя промо опция ще направи обявата ти успешна - разполагаме с промо пакети, които комбинират различни промо опции за твое улеснение:

Screen_Shot_2017-05-30_at_9.32.11.png

Избирайки промопакет Bronze за обявата си, тя ще получи оцветяване, което да я отличава от останалите обяви и ще бъде промотирана за 3 дни с промоопция "ТОП обява".

С промопакет Silver обявата ти ще получи оцветяване, 3 автоматични обновявания, включени в пакета - съответно на 2-рия, 4-тия и 6-тия ден от активирането на пакета и ще бъде промотирана за 7 дни с промоопция "ТОП обява. 

С промопакет Gold ще получиш оцветяване на обявата си, промотиране за 30 дни с промоопция "ТОП обява", 7-дневно промотиране с промоопция "Заглавна страница" и 9 автоматични обновявания към обявата си на всеки 3 дни от датата на активиране на обявата.

ВАЖНО! Имай предвид, че обновяванията, включени в промопакетите, са автоматични, не дължиш допълнителни такси за тях и няма нужда да ги активираш допълнително. Може да видиш кога ще бъде обновена обявата ти като поставиш курсора на мишката на етикета "Промотирана до".

______________.jpg

Ако закупиш Bronze пакет, имаш възможност да закупиш по-голям пакет (Silver или Gold), преди изтичане на първия пакет. По този начин няма да загубиш предимствата на Bronze пакета, а предимствата на двата пакета ще бъдат обединени.

Например: Купуваш Silver пакет, който ти дава право на 7 дни Топ обява и 3 планирани обновявания на обявата. Няколко дни по-късно решаваш да преминеш към по-висок пакет, което да доведе до по-бърза продажба - Gold. Цялата продължителност на Топ обявата ще бъде 37 дни (7 дни продължителност от Silver пакета + 30 дни от Gold пакета), ще имаш 12 обновявания на обявата (3 обновявания от Silver пакета + 9 дни от Gold пакета), фон на обявата + 7 дни заглавна страница.

Ако имаш активен OLX промо пакет, можеш да закупиш нов пакет, но само на по-горно ниво (ако имаш Silver пакет, може да закупиш Gold пакет, но не може да си закупиш Bronze).

Можеш да комбинираш промо пакет + единични промо опции, които са:

  • Топ обява за 7 или 30 дни
  • Заглавна страница за 7 или 30 дни. 
  • 7 дни ежедневно обновяване на обявата 

Screen_Shot_2017-05-30_at_10.37.46.png

 
Единичното платено обновяване е възможно винаги, освен при публикуването на обявата и няма ограничение -  може да обновявате обявата колкото често пожелаете.
 
 
 
ВАЖНО!Продъжителноста на обявата не се удължава автоматично, в случай, че закупиш по-дълга промо опция. Ако закупиш Gold пакет за 30 дни, увери се, че твоята обявата е активна 30 дни, за да се възползваш от заплатената опция. Ако обявата изтече, можеш да я активираш ръчно от секция Архив, за да се възползваш от промо услугата.