Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Our site is currently down for maintenance.

Колко вида промо опции съществуват?

Можеш да промотираш обявата си с една от следните промо опции:

1. Заглавна страница - Обявата ти ще се показва и на заглавната страница на OLX на ротационен принцип, като промо опцията може да бъде използвана за 5, 11 и 30 дни. Към промо опцията всяка обява ще получи безплатен етикет "Промо", който ще я направи по-видима сред всички обикновени обяви в резултати след търсене! При кликване върху линка в галерията “Виж всички” се зарежда страница с всички промо обяви с тази промо опция.

 

2. Топ обява - ТОП обявите са поставени в отделен блок от обикновените обяви и се намират в горната част на страницата веднага след търсене. Промо обява ще се показва в блока на ротационен пронцип, като промо опцията може да бъде използвана за 5, 11 или 30 дни. Към промо опцията твоята обява получава и етикет “Промо", който ще я направи по-видима сред всички обикновени обяви в резултати след търсене! При кликване върху линка в галерията “Виж всички” се зарежда страница с всички промо обяви с тази промо опция.

 

Важно е да знаеш, че ако промотираш обявата си за срок от 11 или 30 дни, обявата ти ще бъде автоматично обновявана, безплатно, на всеки 7 дни, т.е oбявата ти ще се премести на първа позиция в списъка с най-нови обяви в категорията, в която е публикувана.

 

3. Платена опция за подновяване на обяви - С тази промо опция oбявата ще се премести еднократно на първа позиция в списъка с най-нови обяви в категорията, в която е публикувана.


Повече информация за видовете промо опции можеш да намериш тук