Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Съвети за безопасност

Най-сигурният начин за безпроблемна сделка в OLX.bg е да използваш лична среща за финализиране на транзакцията или доставка с куриер. В OLX.bg ползваш 10% отстъпка от куриерските услуги на Еконт и може да изпратиш малки пратки до офис на Еконт в цяла България на цени от 4,59 лв. с ДДС с опция преглед и тест! Не се колебай да изискаш подобна доставка от продавача, тъй като това е най-сигурният начин и гаранция за успешна сделка.

Следвай нашите съвети за безопасност:

Плащания

Не превеждай пари предварително! Използвай плащане с наложен платеж при получаване на стоката, след като си проверил нейното качество и съдържание. Съветваме те да бъдеш бдителен със съобщенията, изискващи плащане през системата на PayPal, Western Union или данни за банковата сметка.

Място на сделката

Избери публично място, ако избереш да финализираш сделката с лично предаване на стоката. В OLX.bg може да изпращаш и получаваш пратки с 10% отстъпка от доставката, ако са подготвени през панела за Доставка в платформата.

Стоката

Убеди се, че стоката отговаря напълно на описанието в обявата преди да платиш. Винаги изисквай продавачът да маркира опция Преглед и тест преди да ти изпрати пратката - тя е напълно безплатна през панела за Доставка в платформата.

Лична информация

Не споделяй твърде много лична информация за себе си. Запомни, че най-важното е просто да сключиш сделката възможно най-бързо.

Връзка с потребителите

Препоръчваме да водиш кореспонденцията с продавача/купувача през OLX.bg. Не им пиши на посочени от тях имейли или скайп. Сигнализирай ни, ако получиш съобщения, написани на кирилица с развален превод от Google translator.