Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Повече за услугата “Карго куриер”

  1. Какво е важно да знаеш за Карго пратките?

 

  • Услугата се предлага за непалетизирани куриерски пратки с общо тегло на всички пакети над 51 кг.
  • Пратките могат да се приемат от твой адрес или офис на Еконт Експрес.
  • Пратките с доставка до офис на Еконт Експрес се доставят до 13 часа на следващия ден.
  • Минималната цена за услугата е сметната на база тегло на пратката от 51кг. без наложен платеж, изпратена от офис на Еконт до офис на Еконт Експрес, без такса гориво и пътни условия, която се обявява от Еконт Експрес на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
  • Пратките се доставят на следващия работен ден от подаването на пратката срещу документ за самоличност на лицето, посочено като получател. Ако лицето е малолетно, пратката се предава на негов родител или законен настойник, или на изрично упълномощено от получателя или настойника му лице.

 

  1. Допълнителни услуги за твоите Карго пратки

 

  • Наложен платеж – когато пратката пътува с тази услуга, ще бъде предадена на Получател само и след като е заплатил посочената от теб стойност на наложения платеж, освен ако не е попълнено разпореждане от Подател в товарителницата: “Разрешавам пратката да се прегледа от Получателя и да плати наложения платеж само ако приеме стоката ми”. В случай, че стоката бъде отказана от Получателя, Еконт Експрес ще  те уведоми как да направиш Разпореждане за промяна в условията на доставка на пратката. При попълнено Разпореждане за връщане на отказана от Получател пратка, стойността на услугата Наложен платеж отпада от дължимата куриерска услуга.
  • Обратна разписка - това е документ, удостоверяващ приемането на пратката от нейния получател с ръчно вписани от него имена и поставен подпис. Допълнителната услуга Oбратна разписка се заплаща допълнително към основната куриерска услуга и е в размер на 3.50 лв. за пратка.
  • Обявена стойност - повишена отговорност на куриера до размера на обявената от подателя стойност с лимит до 10 000 лв. Допълнителната услуга Обявена стойност се заплаща допълнително и оскъпява цената на куриерската услуга с 0.24% от обявената стойност.

 

За допълнителна информация, моля, свържи се с консултантите на Еконт Експрес на телефон 0 7001 7300 и email: info@econt.com. За актуална информация за услугите на Еконт Експрес можеш да посетиш и тяхната интернет страница ТУК.