Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Пощенска пратка"

Как мога да подготвя товарителница през десктоп версия?

За да подготвиш товарителница през сайта и да се възползваш от 10% отстъпка от пощенските и куриерски услуги на Еконт, следвай стъпките по-долу:

Стъпка 1: Влез в профила си в сайта


Стъпка 2: Влез в секция "Доставка”


Стъпка 3: Избери вида на доставката - "Пощенска пратка" или "Куриер на адрес”, след което натисни бутона “Поръчай”:

Стъпка 4: Попълни всички данни за себе си и получателя, съдържанието на пратката и наложения платеж, ако желаеш Еконт да се погрижат за плащането между теб и купувача.

Важно: Има една особеност при изписването на адреса в полето "Населено място" – изпиши първите букви от името на населеното място. Изчакай няколко секунди, за да се заредят предположенията в полето отдолу.Необходимо е да избереш населеното място от падащото меню, за да ти се заредят офисите в съответния град. Изборът става след еднократно кликане с мишката върху желания офис.
Ако изпишеш ръчно цялото име на града, няма да ти се заредят офисите в съответния град.

Dostavka_1.jpg

 

Dostavka_2.jpg

Стъпка 5: Може да избереш какви допълнителни услуги, предлагани от Еконт и указания към куриера да бъдат включени към пратката ти, както и кой да заплати доставката (продавачът или купувачът на артикула).

Dostavka_4.jpg

Стъпка 6: За да финализираш подготвянето на пратката натисни бутона "Напред", който се намира в долния десен ъгъл на страницата. Ще ти се зареди прозорец с номер на товарителницата. Запиши го и занеси пратката си с номера на товарителницата в най-близкия офис на Еконт.

Dostavka_5.jpg

 

Важно: Ако си заявил куриер на адрес, е нужно да принтираш товарителницата си, за да можеш да я предоставиш на куриера, когато те посети на адреса.