Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Колко струва промотирането?

Цената зависи от:

  • категорията, в която е публикувана твоята обява (например: Телефони, Спортни стоки, Автомобили и т.н.)
  • избрания вид промо опция или пакет от промо опции (пакет Bronze, Silver, Gold, Заглавна страница, ТОП обява или пакет обновявания)
  • периодa на промотиране (7 или 30 дни)
  • начина на плащане (левове от наличния баланс, ePay, EasyPay, Кредитна/Дебитна карта, PayPal или SMS).

Считано от 27.03.2020г. метод на плащане чрез SMS е неактивен. Извиняваме се за неудобството и се надяваме в скоро време отново да можем да ви предложим тази услуга!

За да провериш цената на промотирането влез в Моят профил, намери обявата, която искаш да промотираш, кликни на бутон "Промотирай" и селектирай желания промо пакет, продължителност на промо опцията и платежен метод.

Със цените на промо опциите и промо пакетите можеш да се запознаеш и тук .

Най-изгодният начин за промотиране е чрез използването на сума от наличния баланс. При предплащане на по-голяма сума в сметката към твоя профил можеш да получиш бонус точки.

 

Важно!

- Закупуването на промо опции чрез SMS е ограничено до максимум 24 лв. с ДДС за един месец от един телефонен номер. В случай, че сумата бъде надвишена, то тя ще бъде таксувана от мобилния оператор, но обявата ти няма да бъде промотирана. Цената за промотиране със SMS е по-висока поради таксата, която мобилните оператори задържат при всяко SMS плащане. Средно тази такса е повече от 50% от цената.

- При платежните услуги се начисляват такси от платежните оператори (PayPal, ePay, Easypay, както и при банков превод). Таксите се определят от съответният оператор на избраната платежна услуга и могат да варират. При избор на метод на плащане, препоръчително е запознаване с условията и цените за услуги на съответния платежен оператор, за да се избере  най-подходящата или икономична платежна услуга от наличните.