Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Как да създадете лична бизнес страница в OLX?

 

За да създадеш лична бизнес страница, е необходимо профилът ти да е Бизнес*. В случай, че това е така, когато влезеш в твоя профил в менюто вдясно ще видиш специална секция “Бизнес профил”. След това е необходимо да избереш от менюто “Бизнес настройки” и да попълниш всички необходими полета по-долу:

 При закупен пакет Basic:

 ___.PNG

 

При закупен пакет Premium:

 

2.PNG

Можеш да добавиш лого или банер в зависимост от вида на закупения пакет. Логото се вижда отстрани на всяка обява. Банерът ще се визуализира над всяка обява от пакета и при кликване ще води към бизнес страницата. 

Напиши кратко описание за дейността си и добави информация за контакти: адрес, телефон, интернет страница.

Не забравяй също да създадеш собствен уникален адрес на сайта си – например moetoime.olx.bg. На този адрес ще присъстват всички твои активни обяви и фирмената информация добавена от теб.

След като приключиш с попълването на всички полета, най-отдолу трябва да натиснеш бутона “Запази”, за да запаметиш промените. За твое удобство има и бутон “Виж твоята страница”, чрез който можеш да видиш как изглежда твоята готова бизнес страница, така както ще я виждат и останалите потребители в OLX.

 

*Как профилът ти да стане Бизнес?

За да бъде профилът ти Бизнес, трябва да закупиш пакет с обяви. Ще имаш възможност да го направиш, след като достигнеш лимита в определена категория. В секцията “Обяви” ще ти се появи синя лента, с което те уведомяваме, че си достигнал лимита в някоя подкатегория. Използвай бутона “Детайли”, за да научиш повече, след което следвай стъпките:

lenta.PNG