Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Our site is currently down for maintenance.

Как да създадете лична бизнес страница в OLX?

 

За да създадеш лична бизнес страница е необходимо профилът ти да е Бизнес*. В случай, че това е така, когато влезнеш в твоя профил, в менюто вдясно ще видиш специална секция “Бизнес профил”. След това е необходимо да избереш от менюто “Бизнес настройки” и да попълниш всики необходими полета по-долу:

 

 

Можеш да добавиш снимка (или лого) – тя ще се вижда във всяка твоя обява! Напиши кратко описание за дейността си и добави информация за контакти: адрес, телефон, интернет страница.

Не забравяй също да създадеш собствен уникален адрес на сайта си – например moetoime.olx.bg. На този адрес ще присъстват всички твои активни обяви и фирмената информация добавена от теб.

След като приключиш с попълването на всички полета, най-отдолу трябва да натиснеш бутона “Запази”, за да запаметиш промените. За твое удобство има и бутон “Виж твоята страница”, чрез който можеш да видиш как изглежда твоята готова бизнес страница, така както ще я виждат и останалите потребители в OLX.

 

*Как профилът ти да стане Бизнес?

За да бъде профилът ти Бизнес, трябва да закупиш пакет с обяви. Ще имаш възможност да го направиш, след като достигнеш лимита в определена категория. В секцията “Обяви” ще ти се появи синя лента, с което те уведомяваме, че си достигнал лимита в някоя подкатегория. Използвай бутона “Детайли” за да научиш повече, след което следвай стъпките: