Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Пощенска пратка"

Как да изтрия регистрацията си?

Ако искаш да изтриеш профила си, следвай стъпките по-долу:


1. Влез в профила си

Screen_Shot_2018-06-21_at_9.43.18.png

2. Отиди в секция Настройки

Screen_Shot_2018-06-21_at_9.09.35.png

 

3. Кликни върху "Действия по моя профил"

Screen_Shot_2018-06-21_at_9.39.18.png

 

4. Кликни върху бутон "Изтриване на профила"

Screen_Shot_2018-06-21_at_9.40.19.png
След като извършиш горепосочените действия, ще ти изпратим имейл, за да потвърдиш изтриването на профила си.

 

НОВО! Изтриване на профил с наличен баланс

Моля, имай предвид, че ако в профила си имаш наличен баланс, няма да можеш да изтриеш профила си, преди да се свържеш с нас през формата за контакт.

Screen_Shot_2018-08-21_at_12.36.29.png

 

Когато се свържеш с нас, е нужно:  

- да ни кажеш дали искаш да възстановим сумата по сметката, след като получим формуляр за възстановяне от теб. Веднага щом възстановим сумата по сметката, ще можеш да изтриеш профила си.

- да потвърдиш, че не желаеш да използваш сумата от профила си. След като премахнем сумата от профил, ще можеш успешно да изтриеш профила си.

Това не важи за бонус точките и за възстановените средства.

 

Важно: Моля, имай предвид, че изтрит профил не може да бъде възстановен.