Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Our site is currently down for maintenance.

Правила за публикуване на обяви в категория Електроника

С цел по-добра видимост, оптимизиране на търсенето и улесняване комуникацията между потребителите и платформата, OLX въведе следното правило: Всяка обява в категория "Електроника" следва да съдържа един артикул/ една услуга на определена цена или комплект от няколко артикула. Цената на комплекта от артикули, посочен в обявата следва да е за целия комплект. Потребителите, които имат закупени преди 14.02 обяви имат правото да изберат една от следните две възможности:

1. Да изразят писмено желание до 01.03.2018г. да им бъдат възстановени заплатените суми за тези обяви или

2. Да се запазят обявите при действието на Общите условия, приложими преди 14.02.1018г. по отношение на обяви, заплатени преди 14.02.2018г.

  Предложението не важи за потребители, които са закупили пакет с обяви след дата 14.02.2018г., от която са в сила новите правила за публикуване на обяви в раздел "Електроника."

 

Повече за правилото може да научите тук:

Screen_Shot_2018-02-13_at_10.53.08_AM.png

Пояснения:

  • Позволено е няколко артикула от една подкатегория да бъдат оставени в една обява, ако цената на артикулите съвпада. 
  • В случай, че комбинираш артикули като лот, които не са подходящи за лична употреба, те ще бъдат преместени в категория "Търговско оборудване". 
  • Цената може да варира според количеството. Пример: цена 5 лв, но за поръчки над 100 броя, цената е 4.50 на брой. 
  • Различните разцветки може да се комбинират в една обява, ако са на една и съща цена. Ако разцветките са на различна цена, трябва да бъдат разделени в различни обяви. 
  • Позволено е артикулът да се предлага в комплект с аксесоари 
  • В обявата може да се изброяват ключови думи, единствено ако са свързани със самата обява.
  • Позволено е да се споменава, че продавачът разполага с други размери/модели в другите обяви, но без да се описват като конкретен асортимент с цена. 

Правилото е в сила за обявите в категория Електроника.

Със спазването му, обявите ще получават повече преглеждания и по този начин контактът с потенциален купувач ще се осъществява много по-бързо.