Прескачане към основното съдържание
Важно! OLX не предлага система за онлайн плащане на продаваните артикули в сайта. Не предоставяй данните на банковата си карта.
Научи повече тук
Помощ за Украйна | Допомога Україні - нова категория за публикуване на обяви на доброволци и нуждаещи се
Научи повече тук

Правила за публикуване на обяви в категория Електроника

Коментари

Коментари: 7

 • джиджи

  Защо ми триете обявата .КАКВО ВИДЯХТЕ ДРУГО ДА СЕ ПРОДАВА ОСВЕН ЕДИН ТЕЛЕВИЗОР НА ЧАСТИ!!!! ВИЖТЕ СИ ОБЯВИТЕ С НЕ ПРАВИЛНО СЪДЪРЖАНИЕ В КОЯТО АЗ СЕ НАБУТАХ С 200ЛВ. ПОДАДЕН Е СИГНАЛ ЗА НЕРЕДНОСТ. В МОЯТО ОБЯВА КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА. ЕДНО ДИСТАНЦИОННО.

  -1
 • джиджи

  За това всичко се продава в фейсбук и тука нищо не върви като продажби. Вашите обяви се виждат там не като линк и се продава там . Има и с линкове не ми се търси.

  -1
 • Сергей Шондров

  Правилата ви са малоумни. Фейсбук маркет ще ви заличи.

  0
 • zero_gl

  Невиждам какъв Ви е проблема да продаваш телевизор на части за да ми махате обявата. За ваше сведение тв вървят заедно със дистанционното било то упоменато да се продава отделно ако клиента иска.

  0
 • Алекс Давидкова

  Хора, моля ви да се успокоите и да премисляте преди да скачате на скандал. Преди всичко държа да кажа, че аз също съм тук, защото почувствах недоволство от случилото се с обявата ми, за която дори щях да платя, а и добре, че днес всъщност не успях да стигна до изипей, защото тази вечер виждам, че е премахата. Напълно разбирам причините, които ви предизвикват, особено за случая с телевизора, за който тъкмо прочетох - нелепо е. С риск да бъда оплюта все пак държа да кажа и ще се радвам да вникнете в думите ми. Преди да пишете бесен коментар колко мисли минават през ума ви и колко въпроси изникват? Аз лично, когато се сблъскам с недоразумение онлайн търся начин да се свържа със съпорта на платформата/сайта и да говоря с човек. Подчертавам "да говоря" - не да се карам с човека, който днес просто е отишъл на работа, той няма нищо общо с решенията за работата на софтуера. На въпроса "защо се обаждам" вероятно си отговаряте със "ще бъде по-сигурно да бъда чута", но потока съвсем не тръгва от там, по-скоро това е последното преди "да решим проблема". Причината е, че съм наясно, с това че системата е програмирана да извършва определени дейности, които не биват разисквани в частност всеки път. Ако беше удобно за някого да се преглежда всяка една обява и нейното развитие вероятно нямаше да се прави от робот. Не искам да влизам в повече подробности, защото надали някой ще чете толкова много, довършвам и спирам с:
   - Не сте наясно може би защо, как и поради какви причини точно решенията взети по повод работата на софтуера са направени. Предполагам, че ако знаете тези отговори нямаше да реагирате така.
  - Не помагате на никого с подобни коментари. Разбирам, че някои от вас искат да свалят имиджа на някои компании (понякога дори хора), но това не помага на никой. Помощ може да потърсите и решение ще се намери - не е ли по-добре?

  На 26 години съм и ежедневно ставам свидетел на големи хора, които реагират като деца (не се отнася за вас и не го приемайте лично), на млади хора, които не желаят да допринасят за доброто бъдеще, на хора претендиращи за уважение, но те самите не уважават никого, а всъщност не уважават самите себе си, но никога не биха го признали. Свикнали сме да очакваме, че от другата страна ще има лошо, неудобно или унизително, но всъщност не даваме шанс да се свържем с друга сила, с която ще си бъдем полезни. Знам как звуча за някои хора, но който и да си, и както и да ти се струва това - дай си сметка наистина в какъв свят живеем и в какъв искаме всички да сме, и какво ни спира да го получим, след като уж всички толкова много милеем за него! 

  0
 • Николов

  А къде е съпорта-невиждам никакви връзки?

  0
 • Silvia

  Моята обява беше валидна до 16 август, а вече не я виждам.

  0

Влезте в услугата, за да оставите коментар.

В момента няма агенти онлайн, изберете Форма за контакт