Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Достигнах лимита, не мога да публикувам нова обява

В OLX публикуването на обяви до определен брой е безплатно.Във всяка една категория лимитът е различен.

Подробен списък с лимитите по категории можеш да видиш тук.

За да разбереш по-добре логиката за публикуване на обяви в платформата, отдели минута и изгледай видеото: 

 

Съобщение за достигнат лимит можеш да видиш в следните случаи:

  1. Ако имаш активни обяви колкото лимитът позволява. Например публикувал си успешно пет обяви в категория Мода / Дрехи. Тъй като лимитът от обяви в категорията е именно пет обяви, при опит за добавяне на шеста в профила ти ще се появи съобщение за достигнат лимит.
  2. Ако си деактивирал определен брой обяви или те са били модерирани. Лимитът в сайта се отнася за публикувани, а не активни обяви. Това означава, че всяко деактивиране на обява от твоя (архивиране/изтриване) или наша страна (модериране) ще доведе до заемане на позиция от безплатния ти лимит.

 

При достигане на лимит в дадена категория можеш да изчакаш да изминат 30 дни от датата на публикуване на деактивирана обява, за да добавиш нова. Другият вариант е да закупиш допълнителна обява или пакет в съответната категория.

За твое улеснение в профила ти се показва синя лента за достигнат лимит, чрез която можеш да видиш колко дни остават до публикуване на нова безплатна обява в категорията.

 

_____.PNG

 

__.PNG

 

* Синята лента е видима само през десктоп версията на сайта. Тя не е налична през мобилното приложение или мобилната версия на сайта.

 

Ако желаеш да публикуваш нова обява веднага, можеш да се възползваш от допълнителните обяви и пакетите, които предлагаме. Цените на обявите/ пакетите варират според категорията и можеш да ги видиш тук.

Пакетите, които предлагаме, са разработени на база на нуждите на потребителите. С видовете пакети и техните предимства можеш да се запознаеш тук.

Не забравяй, че при възникнали въпроси винаги можеш да ни пишеш чрез формата за контакт.