Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Как да подновя обявата си безплатно

За да подновиш обявата си, моля, следвай стъпките по-долу:

Стъпка 1 - Влез в профила си
Стъпка 2 - Отиди в меню Обяви
Стъпка 3 - Отиди в секция Активни
Стъпка 4 - Избери обявата, която искаш да подновиш и кликни върху бутон "Поднови".

Бутон "Поднови" се активира три дни преди изтичането на обявата ти, т.е. бутон "Поднови" можеш да видиш на 27 ден от датата на на публикуването на обявата ти.

Имай предвид, че ако си изчерпал лимита си от безплатни обяви в съответната категория можеш да подновиш обявите си безплатно едва в деня, в който обявата/обявите ти изтичат.

Бутонът може да използва и преди датата на изтичане на обявата ти, ако си публикувал по-малко обяви от безплатния лимит в категорията.

Важно: Всяка активирана обява заема позиция в категорията без значение дали след това е деактивирана.

Пример 1: В категория "Мода" имаш право на 5 безплатни обяви и публикуваш точно 5 обяви в тази категория на първо число на месеца. По този начин ти заемаш безплатните си позиции в тази категория и нямаш право на други безплатни обяви, докато не изтече срокът на тези 5 обяви (валидността на всяка една публикувана обява е 30 дни), които си публикувал. Това означава, че ти няма да можеш да използваш бутон "Поднови" до деня и часа на изтичането на срока на валидност на твоите обяви.

Пример 2: В категория "Мода" имаш право на 5 безплатни обяви -> публикуваш 3 обяви ->остават ти още две свободни безплатни позиции. Това означава, когато бутон "Поднови" се появи на 27-я ден в трите ти публикувани обяви, две от тях ще можеш да подновиш на 27-я ден и да удължиш срока им (само двете ще можеш да ги подновиш на 27 ден, защото са ти останали две безплатни позиции), а третата обява ще можеш да подновиш в деня и часа на изтичането й.

Важно е да знаеш, че ако използваш бутон "Поднови" преди деня, в който изтича обявата, ще ти се отнеме една нова позиция от съответната категория.

 

Бутонът "Поднови" може да видиш на следната снимка:

_______.PNG

В случай, че нямаш свободна позиция, ще можеш да подновиш обявата в деня/часа на изтичането й.

 

Как да разбера кога ще мога да подновя обявата си безплатно?

Най-точна информация за оставащите дни/часове до подновяване на обявата можеш да видиш от синята лента в профила си.

kolichka.PNG

 

* Синята лента е видима само през десктоп версията на сайта. Тя не е налична в мобилното приложение и мобилната версия на сайта.

Какво ще стане, ако не подновя обявата си?

 Обявата ти ще попадне в секция "Архив" и ще бъде съхранявана за срок от 6 месеца. В рамките на този период можеш да я активираш по всяко време, стига да имаш безплатни позиции в категорията.