Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Изтрих обявата си, но не мога да публикувам нова обява

Изтрих своя обява, но не мога да публикувам нова на нейно място. Каква е причината? 

За да разбереш защо не можеш да публикуваш нова обява на мястото на изтритата си обява, отдели минута и изгледай видеото: 

 

Какво трябва да знаеш още :

Не можеш да добавиш нова обява, защото изтривайки/архивирайки обявата си, не освобождаваш място за нова обява. Лимитите от безплатни обяви в сайта се отнасят за публикувани, а не за активни обяви.

Това означава, че всяка една активирана/ архивирана/ изтрита/ модерирана обява се приспада от лимита ти от безплатни обяви в дадена категория.

Пример: Лимитът в категория Електроника / Компютри е две обяви. Ти имаш две активни обяви за лаптопи. Извършваш успешна продажба на единия и изтриваш обявата.

Обявата е добавена на 1 май и съответно е валидна до 31 май. Ти обаче я изтриваш на 15 май заради успешната продажба. Изтритата обява все още ще заема позиция в категорията до 31 май. След изтичане на 30 дни от датата на публикуването на изтритата обява, ще можеш да добавиш безплатно нова на нейно място.

Дотогава при опит да добавиш нова обява в категория  Електроника / Компютри ще виждаш съобщение за достигнат лимит.

Обявата ми вече е в секция Архивирани, защо не мога да активирам нова на нейно място?

Същата е ситуацията и с архивираните обяви в профила ти, т.е архивирайки обявата си, ти не освобождаваш място за нова обява. След изтичане на 30 дни от датата на публикуването на архивираната обява, ще можеш да добавиш безплатно нова на нейно място.

По всяко време можеш да активираш архивираната си обява, ако офертата ти все още е актуална.

 

Не забравяй, че можеш да се ориентираш колко дни остават до публикуването на безплатна обява в категорията от синята лента в профила си. За целта натисни бутона "детайли". 

_____.PNG

___.PNG

 

* Синята лента е видима само през десктоп версията на сайта. Тя не е налична през мобилното прилoжение или мобилната версия на сайта.