Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Логика за публикуване на обяви
"Доставка между офисите на Еконт"

Как да продаваш безопасно?

 

         image.png

За да сключиш успешна сделка, следвай съветите ни относно:  

Описание на артикулите.

Опиши подробно продавания артикул и уведоми потенциалния купувач за всички негови дефекти. Това ще те защити от претенции от страна на купувача след продажбата.

 

Плащане и доставка.

За да осъществиш продажба бързо и безопасно, те съветваме да ползваш услугата „Сигурна доставка" на фирма „Еконт“ и да използваш опцията „Наложен платеж“. Увери се, че си опаковал артикула добре, за да не бъде повреден по време на транспортирането му.

 

Препоръчваме ти да сключиш сделката в твоя град чрез лично предаване. В този случай можеш да получиш парите за артикула на място.

 

Съветваме те да не изпращаш артикулите си в чужбина. Ако получиш съмнителни съобщения от потребител изискващи изпращането на артикула извън България, ни сигнализирай.

 

Лична информация.

Не давай твърде много информация за себе си. Ако не е необходимо, не разкривай своето име, адрес, както и не предоставяй данните си за вход  в различни сайтове и пароли.

 

Когато използваш банкови карти за интернет банкиране, можеш да си направиш карта специално за такива транзакции. В никакъв случай не разкривай идентификационни данни за банковите си карти. Не предоставяй на купувачите - дата на валидността на картата, кодове за защита на обратната страна и т.н.

 

За да се увериш, че дадена поръчка е реална, те съветваме да се свържеш с потребителя по телефона, преди да изпратиш артикула.