Свържи се с нас

Добави обява

Свържи се с нас

Our site is currently down for maintenance.

Мога ли да промотирам обявата си повече от веднъж?

Имаш възможност да активираш едновременно една и съща промо опция на една обява повече от веднъж.

Вече не е нужно да обмисляш коя промо опция ще направи обявата ти успешна - разполагаме с промо пакети, които комбинират различни промо опции за твое улеснение:

Screen_Shot_2017-05-30_at_9.32.11.png

 

Ако закупиш Bronze пакет, имаш възможност да закупиш по-голям пакет (Silver или Gold), преди изтичане на първия пакет. По този начин няма да загубиш предимствата на Bronze пакета, а премимствата на двата пакета ще бъдат обединени.

Например: Купуваш Silver пакет, който ти дава право на 7 дни Топ обява и 3 планирани обновявания на обявата. Няколко дни по-късно решаваш да преминеш към по-висок пакет, което да доведе до по-бърза продажба - Gold. Цялата продължителност на Топ обявата ще бъде 37 дни (7 дни продължителност от Silver пакета + 30 дни от Gold пакета), ще имаш 12 обновявания на обявата (3 обновявания от Silver пакета + 9 дни от Gold пакета), фон на обявата + 7 дни заглавна страница.

Ако имаш активен OLX промо пакет, можеш да закупиш нов пакет, но само на по-горно ниво (ако имаш Silver пакет, може да закупиш Gold пакет, но не може да си закупиш Bronze).

Можеш да комбинираш промо пакет + единични промо опции:

Screen_Shot_2017-05-30_at_10.37.46.png

 
Важно! Когато искаш да закупиш единична промо опция, ще можеш да закупиш такава опция, която не е част от твоя промо пакет или е вече изтекла.
Например: ако закупиш Silver пакет, можеш да си закупиш отделна промо опция за Заглавна страница, но няма да може да си закупиш Топ обява за 7 дни.
 
Единичното платено обновяване е възможно винаги, освен при публикуването на обявата и няма ограничение -  може да обновявате обявата колкото често пожелаете.
 
Продъжителноста на обявата не се удължава автоматично, в случай, че закупиш по-дълга промо опция. Ако закупиш Gold пакет за 30 дни, увери се, че твоята обявата е активна 30 дни, за да се възползваш от заплатената опция. Ако обявата изтече, можеш да я активираш ръчно от секция Архив, за да се възползваш от промо услугата.